1 PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres!

1 PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres!BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2022. december 23. 09:10
A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Baleset történt korábban az M1-es autópályán, Bicske térségében, Budapest felé a 39-es km-nél. A helyszínelést befejezték, megszűnt a sávzárás, de a torlódás még jelentős, több km-es.Több baleset történt az M5-ös autópályán, Röszke felé, Balástya térségében, jelentős, több km-es a torlódás. A 139-es km csomópontban leterelik a Röszke felé tartókat.

Több közlekedési baleset miatt teljes útlezárás van érvényben az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Balástya közelében.

Mint ahogy korábban beszámoltunk közúti közlekedési baleset történt 2022. december 23-án valamivel 7 óra 30 perc előtt az M5-ös autópálya 148-as kilométerszelvényében, Balástya közelében. A feltorlódott kocsisor és a rossz látási viszonyok miatt az érintett szakaszon több baleset is történt. A rendőrök a forgalmat a M5-ös autópálya 139-es kilométerszelvényénél, a kisteleki lehajtónál az 5-ös főútra terelik. A forgalom a sztrádára az M43-as autópáya csomópontjánál térhet vissza.

Most pedig szeretnénk
minden kedves Olvasónknak
Békés, Boldog, Meghitt Karácsonyt kívánni!

Forrás

AKTUÁLIS