Brutális baleset:Ketten meghaltak, többen megsérültek

Brutális baleset:Ketten meghaltak, többen megsérültek


Halálos baleset történt Izsáknál és Kimle mellett is. Több autó ütközött az M3-ason, a 88-ason pedig hárman megsérültek egy üzközésben.

Meghalt egy férfi Izsáknál

Szombaton 21 óra 50 perc körül az 5203-as számú úton – Izsák térségében – egy 71 éves férfi lesodródott az útról autójával és egy fának ütközött. A sofőr a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen az életét vesztette.

Eddig tisztázatlan körülmények között halálra gázolt egy gyalogost egy autós szombaton 20 óra 50 perckor, az 1-es számú főút, 152-es kilométerszelvényében, Kimle külterületén. A gyalogos férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Hárman megsérültek a 88-ason

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 88-as számú főúton szombaton 18 óra 36 perckor. Két autó ütközött össze, a rendőrség még vizsgálja a baleset okát. Az ütközésben hárman is megsérültek.

Többen ütköztek az M3-son

Több jármű ütközött össze az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalának 73-as kilométerében, Atkár térségében szombaton 15 óra 50 perc körül. Az elsődleges információk szerint egy személy megsérült.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap