Gáspár Zsolti megmutatta otthonát. Atya ég, mi van ott! 530 millió forintért árulja házát, ami szerinte teljesen reális. Így néz ki belülről: - Egészen döbbenetes látvány

Gáspár Zsolti megmutatta otthonát. Atya ég, mi van ott! 530 millió forintért árulja házát, ami szerinte teljesen reális. Így néz ki belülről: - Egészen döbbenetes látvány


530 millió forintért árulja az otthonát Gáspár Zsolti (45) – fedezte fel a Blikk! A nemrégiben a TV2-n futó Farm VIP-ben műsorvezetőként bemutatkozó Zsolti úgy döntött, közel öt évtized után elhagyja szülőfaluját, luxusvilláját pedig eladásra bocsátja az interneten. Ám mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki ott szeretne élni, ugyanis több mint félmilliárd forintot kér érte az ifjabbik Gáspár fivér, amely szerinte reális ár az ingatlanért. Az 5000 négyzetméteres telken lévő, 1800 négyzetméteres házban 10 hálószoba, 7 fürdőszoba, de még szauna is található, a kertben feszített víztükrű medence és egy hatbeállásos garázs is található, így nem csoda a borsos ár,írja a blikk.hu


ZSOLTI TÖBB MINT FÉLMILLIÁRDOT KÉR A LUXUSINGATLANÉRT, SZERINTE EZ JUTÁNYOS ÁR

– Igen, való igaz, hirdetem a villát. A gyerekek kirepültek a fészekből, a lányom Budapesten jár egyetemre, a fiam pedig cukrásznak tanul, nem kell már nekünk ekkora ház – ismerte el a Blikknek Zsolti, amikor arról érdeklődtünk nála, az ő otthonának hirdetése látható-e az interneten.

Érdekesség, hogy mindössze néhány méter és egy fal választja el Zsoltit a testvérétől, Győzikétől (47), aki a családjával a szomszéd házban lakik. Emellett a fivérek édesapja, idősebb Gáspár Győző (68) is ott él Zsoltival egy telken, ám úgy tudjuk, ő is költözik.


AZ ÚSZÓMEDENCÉS VILLA 1800 NÉGYZETMÉTERES, FÉNYŰZŐEN VAN BERENDEZVE / FOTÓ: ROZSAOTTHON.HU

– Szeretnénk egy tanyát, egyelőre Gödöllő, Pest és Győr jött szóba, de még igazán nem tudjuk, hová megyünk. Apám jön velünk, ez nem is kérdés, őt nem zavarja a költözés. Persze, lelkileg nehéz ez nekünk, hiszen engem 1975-ben ebbe a házba hoztak haza, és ugyan azóta újjáépítettük, de mindig is itt éltünk. Most mégis úgy érzem, eljött az ideje a változásnak – sóhajtott Gáspár Zsolti, aki bízik benne, hogy mielőbb talál vevőt a házra.
A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ HÁZBAN HÉT FÜRDŐSZOBA TALÁLHATÓ

– Remélem, mielőbb sikerül eladni. Szerintem az ára is rendben van, hiszen itt minden luxus, jól jár, aki megveszi – magyarázta Gáspár Zsolt, aki állította, Győzőt még nem avatta be a tervébe. – Szeretem őt, de nem szóltam még neki. Miért kéne? Ha eljön az ideje, megtudja.


A HÁZAT 2016-BAN TELJESEN FELÚJÍTOTTÁK, ZSOLTI SZÜLETÉSE ÓTA ITT ÉLT

Győzike: megszegi az ígéretét

Gáspár Győző nem sokkal a hívásunk előtt a rokonaitól tudta meg, hogy Zsolti meghirdette a házát, mert költözésre készül. A Romantic frontembere egyszerre volt szomorú és felháborodott.

– Anyu a halálos ágyán ígértette meg velünk, hogy itt maradunk. Nem akarom elhinni, hogy apám elmenne innen, hiszen itt van eltemetve a felesége. Zsolti szégyellje magát! Nem tudom, miért hiszi magát akkora sztárnak, hogy Pestre kell költöznie. Azt is hogy gondolja, hogy ennyit kér a villáért? Hát, nem Hollywoodban vagyunk! – bosszankodott Győzike.

AKTUÁLIS