Balesetet szenvedett Peter Srámek, összetört Zámbó Jimmy kocsija-Íme a fotók

Balesetet szenvedett Peter Srámek, összetört Zámbó Jimmy kocsija-Íme a fotók


Szétrobbant kerék, leszakadt lökhárító látványa fogadta Peter Srámeket, miután egy szabálytalanul kanyarodó autóval összeütközött. Az énekes kocsijában komoly anyagi kár keletkezett, több százezer forintra rúg majd a javíttatás összege. A gépjármű különös jelentőséggel bír számára, mert korábban Zámbó Jimmy tulajdonában állt.

Hetek óta a támadások célpontja Peter Srámek. Amióta elindult a Zámbó Jimmy életét feldolgozó A Király című fikciós minisorozat, nem telik el úgy nap, hogy valaki ne adna hangot kifogásainak.

A családtagok és a rajongók azért háborognak, mert úgy érzik, nem sikerült úgy ábrázolni Jimmyt, mint amilyen a való életben volt. Sokan pedig Peter Srámeket kritizálják, aki a legendás énekes dalait énekli a produkcióban.

A szlovákiai származású énekes folyamatosan magyarázkodásra kényszerül. Most egy újabb váratlan helyzet elé állította a sors, a napokban ugyanis összetört az autója. Az énekes a Ripostnak mesélt a baleset körülményeiről: szerencsére nem történt személyi sérülés, azonban a kár több százezer forintra rúg. Ráadásul a kocsi korábban nem akárkié volt: maga Zámbó Jimmy vezette.


Jelentős a kár, több százezer forintba fog kerülni a megjavíttatása Fotó: Peter Srámek – Hétfőn épp vásárlásból hazafelé tartottam a főúton, majd egy csattanásra lettem figyelmes. A bal oldalról figyelmetlenül kanyarodott ki egy autó, és belém jött.

A gumi szétrobbant, leszakadt a lökhárító és a sárvédő behorpadt.

– Nem sérültem meg, viszont a károm óriási, több száz ezer forintba fog kerülni a javítás – kezdte az énekes.

Peter hosszú évek óta él Magyarországon, ez idő alatt az ismertségen kívül jó kapcsolatokra tett szert, így az ismerősei között mindig van kit felhívnia, ha bajba kerül. Most különösen volt oka a segítségre, ugyanis az autóval nem tudott a baleset helyszínéről tovább menni.

Van egy autószerelő jó barátom, ő sietett a segítségemre, mert nem tudtam lábon hazavinni az autót.

A vétkes sofőr azonnal elismerte a hibáját, kitöltöttük a megfelelő papírokat, már folyamatban van az ügyintézés.

– Szeretném, ha minél hamarabb elkészülne, hiszen az autó nekem is létszükség, a mindennapokban használom. A menedzseremnek van autója, így meg tudjuk oldani, ha fellépésre kell menni. De nem szeretek senkitől függeni, így átmenetileg az autó hiánya problémát okoz – mondta.


Az autó eredetileg Zámbó Jimmy tulajdona volt, Peter két éve vásárolta meg. Relikviaként tekint a járgányra Fotó: Peter Srámek

A történet legérdekesebb momentuma, hogy nem más autóról van szó, hanem Zámbó Jimmy kocsijáról, amit még 1999-ben vásárolt meg. Peter két évvel ezelőtt jutott hozzá, ami úgy tűnik, Zámbó Krisztiánt zavarja leginkább. A tehetséges fiatal énekes nemrég az egyik klipjének forgatásához is ezt a járgányt használta, amiért ismét a támadni kezdték. Mint mondja, nem érti, mi lehet a probléma, ugyanis jogszerűen jutott a kocsihoz, ami valóban Krisztián öröksége volt, de sok évvel ezelőtt eladta.

Folyamatosan azt hallom vissza, hogy olyan akarok lenni, mint Zámbó Jimmy volt. De ez nem igaz.

Az, hogy az ő kocsijával járok, egy dolog, és megtiszteltetés. Amikor a Mercedes eladó vált, örültem, hogy hozzájuthatok. Krisztián szóvá tette, hogy ez az ő öröksége volt, viszont azt nem teszi hozzá, hogy tíz évvel ezelőtt eladta, abban a pillanatban pedig minden joga megszűnt. A papírokból kiderül, én már a tizedik tulajdonos vagyok, és két éve van nálam – panaszolta Peter, majd hozzátette, abban is bele tudtak kötni, amikor az egyik klipjének forgatása miatt SRÁMEK-1 rendszámot kapott az autó, hasonlóan a legendás énekeshez, aki annak idején JIMMY-1 táblát kapott.

– Én ezt egy poénnak szántam, de úgy tűnik, bármit teszek, mindenbe bele tudnak kötni. Ráadásul nem akartam a saját rendszerszámommal szerepelni a videóban, főleg nem Jimmyével – mondta.

Forrás

AKTUÁLIS