Bekeményít a tél: érkezik a lehűlés, havas eső, és a havazás - EZEKET a területeket éri el hamarosan:

Bekeményít a tél: érkezik a lehűlés, havas eső, és a havazás - EZEKET a területeket éri el hamarosan:


Csütörtökön rövid napos időszakok mellett gyakran lesz erősen felhős az ég, esetleg északkeleten lehet több napsütés. Szórványosan alakulhat ki kisebb eső, havas eső, hószállingózás. Délnyugaton időnként élénk lehet a keleti szél. Délután 1-5 fokot mérhetünk - írja az Időkép.

Pénteken a felhős, borongós lesz felettünk az ég, szűrt napos időszakok inkább csak északon és a Dunántúlon lehetnek. Főként az ország déli, délkeleti felén számíthatunk kisebb havazásra, keleten, délkeleten havas esőre, esőre is. Sokfelé élénk, nyugaton és északkeleten helyenként erős lesz az északi szél. Hajnalban -7, +1, délután 0, +5 fok várható.

Szombaton a felhős, borongós időben szórványosan továbbra is számíthatunk kisebb havazásra, keleten, délkeleten havas esőre. Az élénk, erős északi szelet nyugaton néhol viharos lökések kísérhetik. Hajnalban -3, +1, délután -1 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap már a napsütésé lesz a főszerep, csapadék nem valószínű. Az északi-északnyugati szél több helyen megélénkül. Délután 0, +4 fokra van kilátás. Hétfőn a reggel még napos lesz, majd beborul az ég, és északnyugat felől több helyen előfordulhat kisebb havazás, hózápor. Élénk, északkeleten erős lesz a délnyugati szél. Hajnalban -9, -3, napközben -1, +4 fok valószínű.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap