Csütörtök reggel a nyugdíjasoknak üzent Orbán Viktor - ENNEK örülni fognak

Csütörtök reggel a nyugdíjasoknak üzent Orbán Viktor - ENNEK örülni fognak


Egy hónappal ezelőtt jött a hír, hogy január elsejétől 15 százalékkal emelik a nyugdíjakat Magyarországon. Ezt maga Orbán Viktor jelentette be közösségi oldalán, ahol most újra üzent a magyar kormányfő. „Ma (január 12. – a szerk.) érkezik a 15 százalékkal megemelt nyugdíj” – emlékeztetett közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő körülbelül egy hónappal ezelőtt videóüzenetben jelentette be, hogy januártól emelt összegű nyugdíjat kapnak az arra jogosultak.

Közösségi oldalán megosztott videójában akkor Orbán Viktor elmondta:

Az elhibázott brüsszeli szankciók miatt egész Európában tombol az energiaválság, ez bennünket, magyarokat is nyomaszt és érint. Mi, magyarok ársapkákkal és rezsicsökkentéssel védjük a családokat.

Hozzátette: „A védekezés közben nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy Magyarországnak vannak nagy céljai, amelyek túlmutatnak a nehéz időszakokon.”

„Az egyik ilyen nagy célunk a nyugdíjasok méltó életének biztosítása, illetve a nyugdíjak értékének megőrzése. Ezt a célt 2010 óta minden évben sikerült elérnünk. Most, hogy 15 százalékkal emeljük január 1-gyel a nyugdíjakat, ez 2023-ban is így lesz” – vélekedett korábban a magyar kormányfő, aki most újabb üzenettel jelentkezett:

Megvédjük a nyugdíjakat! Megvédjük az időseket!
– írta bejegyzésében a miniszterelnök.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap