Ellepték a rendőrök Óbuda egyik utcáját, még a TEK is kivonult - ÍME a részletek:

Ellepték a rendőrök Óbuda egyik utcáját, még a TEK is kivonult - ÍME a részletek:


Tegnap éjszaka rendőrautók hada lepte el Óbudán a Szentedrei utat a Flórián tér magasságában. A helyszínre polgári bejelentés után vonultak ki a hivatásosok, a bejelentés szerint egy lakó segítségért kiáltozott.

Szerda reggel a közösségi médiában egyre több fotó és videó jelent meg, amelyeken látszik, hogy a Szentendrei út egyik óbudai szakaszán rengeteg rendőrautó jelent meg.

Az ügyben felkereste a Blikk a rendőrséget, akik érdeklődésünkre a következő tájékoztatást adták:

2023. január 17-én 23 óra 47 perckor érkezett bejelentés, miszerint a III. kerület, Szentendrei úton lévő egyik házban, az egyik lakó segítségért kiált. A helyszínre a kerületi rendőrkapitányság járőrei, valamint a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói is kimentek, akik azonnal megkezdték a szükséges intézkedéseket” – írta a rendőrség.

Majd hozzátették: Tekintettel arra, hogy a férfi a lakásban elzárkózott, indokolttá vált a Terrorelhárítási Központ kirendelése is.

A férfit végül a TEK munkatársai fogták el, majd átadták a rendőröknek, akik a III. kerületi rendőrkapitányságon kapcsolati erőszak, kiskorú veszélyeztetése, valamint védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt hallgatták ki a férfit gyanúsítottként, majd őrizetbe fették.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap