Ismét őrjöngő férfihoz hívtak rendőrt Budapesten, a TEK-et is be kellett vetni

Ismét őrjöngő férfihoz hívtak rendőrt Budapesten, a TEK-et is be kellett vetni


A hvg.hu információi szerint egy férfi bódult állapotban kezdett agresszívan viselkedni egy Szentendrei úti lakásban: először bántalmazta az élettársát, majd bezárkózott az ingatlanba egy kiskorú gyerekkel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte, hogy hétfőn 23 óra 47 perckor érkezett hozzájuk bejelentés arról, hogy a Szentendrei úti házban az egyik lakó segítségért kiáltott. A helyszínre a kerületi rendőrkapitányság járőrei, valamint a BRFK bűnügyi bevetési osztály nyomozói is kimentek, és azonnal megkezdték a szükséges intézkedéseket.

„Tekintettel arra, hogy a férfi a lakásban elzárkózott, indokolttá vált a Terrorelhárítási Központ kirendelése is. A férfit a TEK munkatársai elfogták, majd átadták a rendőröknek, akik előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol kapcsolati erőszak, kiskorú veszélyeztetése, valamint védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfit a rendőrök őrizetbe vették” – közölte a rendőrség.Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap