Itt a vége! Drámai hír jött Mészáros Lőrincről! Összetörtek a rajongók.

Itt a vége! Drámai hír jött Mészáros Lőrincről! Összetörtek a rajongók.


Az új magyar milliárdoslista szerint már nem Mészáros Lőrinc a leggazdagabb az országban, ketten is megelőzték.

Alaposan átrendeződött a magyar milliárdoslista a Forbes adatai szerint.

A 2022-es év vagyonmozgásai alapján Csányi Sándor, az OTP vezére 5 év után visszavette az első helyet Mészáros Lőrinctől, akit ráadásul egy másik magyar is is lehagyott. Egy további mérföldkő, hogy ímmár három magyar is szerepel a világ dollármilliárdosai között.

1.helyezet:
A listavezető Csányi Sándor vagyona átlépte a fél billiós álomhatárt, egészen 541,6 milliárd forintra gyarapodott az év végére. Ezzel az OTP vezére az első magyar, aki elérte ezt a korábban elképzelhetetlennek tartott összeget, pedig, mint arról beszámoltunk, a bankszektor számráa sem volt könnyű az idei év.

A növekedés motorja a Blikk által szemlézett lista szerint a Bonafarm-csoport volt, ami a számítások szerint 20 százalékkal növelte az értékét egy év alatt.

2.helyezet:
A dobogó második helyén Felcsuti Zsolt áll, akinek becsült vagyona 468,6 milliárd forint, így ezzel ő is dollármilliárdos lett.

3.helyezet:
Mészáros Lőrincnek csak a harmadik hely jutott, aki az elmúlt három évben a listát vezette.

Mészáros Lőrinc vagyona több mint 50 milliárd forinttal csökkentKoszticsák Szilárd / MTI Fotószerkesztőség Már tavaly szűkült az olló Csányi Sándor és az elmúlt évtized legsiekresebb magyar vállalkozója között, és az idei év súlyos vezsteségei ezt a fordulatot meg is pecsételték.

Mészáros vagyonának csökkenésében a tőzsdei veszteségek játszottak kulcsszerepet. Az Opus-papírok az év elejéhez képest több mint 40 százalékot estek, ami 50–55 milliárdos mínuszt jelentett.

A leggazdagabb magyarok top 10-es listájának további helyezettjei Gattyán György (357 milliárd forint), Veres Tibor (295,9 milliárd forint), Szíjj László (229 milliárd forint), Jellinek Dániel (224,7 milliárd forint), Demján Sándorné és családja (220,1 milliárd forint), Széles Gábor (190,2 milliárd forint), Rahimkulov Ruszlán (174,1 milliárd forint)

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap