Újabb rendőrt késeltek meg Fejér vármegyében! Ezúttal egy 16 éves fiú az elkövető - ÍME a megdöbbentő részletek:

Újabb rendőrt késeltek meg Fejér vármegyében! Ezúttal egy 16 éves fiú az elkövető - ÍME a megdöbbentő részletek:


Egy mindössze 16 esztendős fiú szúrt lábon egy vele szemben intézkedő rendőrt. A fiatalkorúval szemben most hivatásos személy elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoznak.

Egy rendőr január 25-én este azért jelent meg a Fejér vármegyei település egyik társasházában, mert egy 16 éves lány nevelőapja rendőri segítséget kért a hétfő óta otthonról távol lévő – és éppen a barátjánál megjelenő – gyermekével kapcsolatban. Amikor a bejelentés ellenőrzésére a rendőr megjelent a lépcsőházban, a fiatalkorú lány és 16 éves barátja éppen el akarta hagyni az ingatlant. A rendőr a lépcsőház egyik lépcsőfordulójában igazoltatni akarta őket, azonban a fiatalkorú fiú a rendőr felszólítását figyelmen kívül hagyva, ki akarta vonni magát az intézkedés alól, és megpróbált futva elmenekülni.

A rendőr ekkor a fiúval szemben testi kényszert alkalmazott, melynek során a földön fekve aktívan ellenszegült, a rendőrt folyamatosan próbálta lerúgni magáról, valamint több alkalommal ököllel is meg akarta ütni. Amikor a rendőr megkezdte a fiú bilincselését, a támadó hirtelen egy 9 centiméteres pengéjű késsel megszúrta az intézkedő rendőr lábát.

Az intézkedés alatt végig agresszívan viselkedő elkövető ellenállását egy a lépcsőházban lakó, szolgálaton kívüli rendőr segítségével lehetett csak megtörni. A hivatalos személy nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség elrendelte a fiatalkorú fiú őrizetét és gyanúsítottként hallgatja ki felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt.

Alig két héttel a rettenetes tragédia után... Az egész országot megrázta Baumann Péter halála, akit rendőri intézkedés közben gyilkolt meg egy férfi Budapesten. A hősi halált halt rendőrt ma temetik.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap