Ebben a pillanatban jött: sztrókot kapott a híresség, azonnal életét vesztette

Ebben a pillanatban jött: sztrókot kapott a híresség, azonnal életét vesztette


Búcsúzunk.

Szomorú hír érkezett. Életének 53. évében egy sztrók vitte el az America's Got Talent tehetségkutató ismert bűvészét, Scott Alexandert. A fájdalmas hírt felesége, Jenny jelentette be az Instagram-oldalán. Megtört hangon fogalmazott a híresség özvegye:

"Tegnap elvesztettem a férjemet. A gyerekeim elvesztették az apjukat. St. Kitts-en, egy tengerjáró hajón dolgozva agyvérzést kapott, és nem tudott hazajönni hozzánk. Összetörtünk. Kérem, imádkozzatok értünk. ❤️"

Meghalt az America's Got Talent bűvésze
Scott Alexandert az egész világ megismerte, amikor a népszerű tehetségkutató hatodik évadába bűvásznek jelentkezett. Sikerült elkápráztatnia a hatalmas nevekből álló zsűrit, hiszen ott volt Sharon Osbourne, Piers Morgan, és Howie Mandel is. A show része volt még felesége is, akit a semmiből "varázsolt elő" a színpadon. A duó végül egéeszen a negyeddöntőig jutott, ott estek ki végül - de egész Amerika a szívükbe zárta őket.

Scott Alexander családja összetört A híresség családja összezuhant a fájdalomtól. Egyszerűen nem tudják felfogni, hogy Alexander nincs többé. A férfit felesége és három közös gyermekük gyászolja. A legkisebb még csak 13 éves. Hatalmas a gyász, Scott Alexander felesége egy közös fotóval tudatta a rajongókkal, hogy a bűvész nincs többé.Forrás

AKTUÁLIS