Előkerült egy régi felvétel, amiből minden tisztán látszik Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett kapcsolatáról (videó)

Előkerült egy régi felvétel, amiből minden tisztán látszik Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett kapcsolatáról (videó)


Ami a felvételen elhangzik….

Zámbó Jimmy halála előtt az ország legnépszerűbb énekese volt, akiért bolondultak a nők. Jimmy maga is imádta a nőket, így sok szépséggel hírbe hozták, köztük Gregor Bernadettel is – írja az

Gregor Bernadett szűkszavúan nyilatkozott Bár azt a mai napig nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt közöttük. A színésznő néhány éve sejtemesen nyilatkozott a Hot! magazinnak, amiben kijelentette:

„Akármi is történt közöttünk, az kizárólag Jimmy és az én magánügyem. Csak mi ketten tudjuk, hogy mi zajlott a négy fal között.”

Lakatos Levente műsorában azonban Zámbó Krisztián, a Király legidősebb fia így beszélt. Kijelentette, hogy tudomása szerint több volt köztük, mint barátság.

„Ez nem volt kérdés, én tudom. A Gregor Bernadettről beszélünk, nekik volt viszonyuk. (…) A saját szememmel láttam, hogy egyszer a Gregor Bernadettel együtt volt apu.”

Zámbó Jimmy ezt mondta Gregor Bernadettről Most viszont egy több mint 20 éves felvételből derült fény arra, hogyan beszélt Jimmy Gregor Bernadettről. A Dalban mondom el című műsorban a felvezetőben ezt mondta Jimmy:

Szívemből ki merem jelenteni, hogy csodálatos hölgy. És mellette végtelenül tehetséges. Mutatjuk a videót is:



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap