Kiderült! ITT az igazság! EZ okozta Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia halálát

Kiderült! ITT az igazság! EZ okozta Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia halálát


Tegnap érkezett a tragikus hír, miszerint Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia pontosan öt évvel azután, hogy elveszítette imádott férjét, örök álomba szenderült. Eddig mindössze annyi információ látott napvilágot, hogy súlyos betegséggel küzdött az utóbbi időszakban, most viszont kiderült, pontosan mi okozta halálát.

Mint azt a Blikk is megírta, napra pontosan öt évvel Tahi Tóth László halála után, özvegye, Kárászy Szilvia is eltávozott az élők sorából. A zongoraművész az utóbbi időben súlyos betegséggel küzdött, pár hete pedig műtéten esett át, amit a szervezete nem viselt jól. A színművész özvegyét egy ideje már hospice-házban kezelték, és barátai, ismerősei is sejtették, hogy valami nincs teljesen rendben vele. Tahi Tóth László testvére, Gábor erősítette meg a hírt, miszerint Szilvia örök nyugalomra hajtotta fejét.

"A hospice-házból megerősítették a hírt, hogy szerda hajnalban, éppen a testvérem halálának évfordulóján Szilvia csendben elaludt. Ez rendkívül megdöbbentő, hogy ugyanaznap halt meg, mint a fivérem. Szilvi nagyon nehezen dolgozta fel a gyászt, fél éve tudott újra magával foglalkozni, egyébként mindig Laci emlékét ápolta. Ezután történt a borzasztó betegség, ami megtámadta a szervezetét, és amiből nem sikerült felépülnie pont akkor, amikor már épp kilábalt volna a gyászból" - mondta a Blikknek lesújtva. A színész családja végig jó kapcsolatot ápolt Szilvivel. Így nyilatkozott egy hozzátartozó a halálával kapcsolatosan:

"Fél évvel ezelőtt szólt nekünk Szilvia, hogy gyógyíthatatlan beteg, hasnyálmirigyrákja van. Természetesen felajánlottuk neki a segítségünket, szerettük volna mindenben támogatni, de nem akarta. Ahogy a gyászában, úgy a betegségében is egyedül akart lenni. Vasárnap még váltottunk néhány üzenetet, az utolsó időszakban már csak így kommunikáltunk. Nem tudtunk neki segíteni, nem akart meggyógyulni… Mégis megdöbbentett, és lesújtott bennünket a halálhíre, de most már együtt vannak. Döbbenetes, hogy ugyanúgy február 23-án hunyták le örökre a szemüket" - részletezte a Borsnak megtörten a családtag.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap