Kitálalt a kollégája Várkonyi Andreáról: „Ő a főnök, de…”

Kitálalt a kollégája Várkonyi Andreáról: „Ő a főnök, de…”


Várkonyi Andrea az elmúlt évek során már többször bizonyította a tehetségét és a rátermettségét mind a munkában, mind a magánéletében, ám amióta hozzáment Mészáros Lőrinchez, sok támadás éri.

A műsorvezetőnő nemrég egy 1 millió 156 ezer forintos Louis Vuitton-ruhában jelent meg a FeHoVa nemzetközi kiállításon, amivel újra a nyilvánosság céltáblája lett. Mészáros Lőrinc feleségéről kendőzetlen őszinteséggel fejtette ki a véleményét az egyik kollégája, aki szerint a luxuson kívül van Andinak egy olyan énje is, amit kevesen ismernek, így az akkora visszhangot sem kap.

– Sokat bejár, reggel érkezik, majd dolgozik, amíg szükség van rá. A legjobb szakemberekkel vette körbe magát. Ő a főnök, de nem játssza meg magát, nincsenek allűrjei, mindig kedves.

Egy a többiek közül, aki odafigyel a jó munkakörülményekre, a jó hangulatra, mert pszichológusként tudja, ez utóbbi mennyire fontos a hatékonyság szempontjából. Az értekezleteken is szívesen részt vesz, ad a kollégái véleményére, igencsak kedvelik őt – árulta el a munkatárs a Story magazinnak.

Kifejtette azt is, hogy Mészáros Lőrinc szintén kedves férfi, aki gyakran meglátogatja Andreát a belvárosi reklámügynökségénél.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap