Komoly dologra készül a TV2 képernyőjén Krausz Gábor

Komoly dologra készül a TV2 képernyőjén Krausz Gábor


Krausz Gábor teljesen felvértezte magát a Séfek Séfe 5. évadára.

Idén is drukkolhatnak a nézők és izgulhatnak a séfek, vajon kinek a versenyzője lesz végül a befutó. Krausz Gábor a Ripost-nak elárulta, elszántan indul neki, bizonyítani akar.

Eddig kétszer volt döntősöm, de végül nem az én csapatom nyert. Idén bizonyítani akarok és megnyerni az évadot. Már az ötödik évad jön, de még mindig tele vagyok izgalommal és jó néha olyan dologgal foglalkozni, ami kiszakít a hétköznapokból

– kezdte Krausz Gábor, aki több, korábbi versenyzőjével is tartja a kapcsolatot és reméli, hogy idén is gazdagodik majd néhány értékes ismeretséggel.

– Amikor reggeltől estig tartanak a forgatások, akaratlanul is megismerjük egymást. A séf, egyben pszichológus is, hiszen mindent észreveszek a versenyzőimen. Ha szükséges, kibeszéljük a problémákat, hiszen feszülten nem lehet versenyezni és főzni a konyhában. Az előző évadokból vannak páran, akik szinte családtagnak számítanak: tartjuk a kapcsolatot, néha felhívnak segítségért vagy épp arról mesélnek, hol helyezkedtek el – mondta büszkén Krausz Gábor.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap