Kulcsár Edina tiszta vizet öntött a pohárba a párkapcsolatáról G.w.M-mel - EZT mondta:

Kulcsár Edina tiszta vizet öntött a pohárba a párkapcsolatáról G.w.M-mel - " Sajnálom, hogy ezt kell most írnom... "


Az elmúlt pár napban futótűzként terjedt a pletyka, miszerint a várandós Kulcsár Edina, és rapper vőlegénye, G.w.M, kapcsolata zátonyra futhatott. Nem csoda, hiszen több általuk megosztott kétértelmű esemény is összecsengett, amiből erre is lehetett akár következtetni. Edina megszólalt az ügyben, tisztázta a helyzetet.

Mint ahogy azt a Blikk is megírta, több szemfüles rajongó is aggódni kezdett néhány nappal a sztárpár kapcsolata miatt, ugyanis tőlük szokatlan módon, kétes jeleket közvetítettek a külvilág felé. Az első baljós jel az volt, hogy G.w.M legújabb száma a Single állapot címet kapta. A szakítás hírét tovább erősítette, hogy Edina közzétett egy fotót, amelynek leírásában azt írta, "minden szerelmem egy helyen", azonban a képen nem szerepelt a párja G.w.M. Sokak pedig azt is rossz ómennek vették, hogy a szerelmesek ünnepén, az általában rájuk jellemző módtól eltérően, elmaradt a boldog közös fotók közzététele.

A várandós anyuka Instagram-oldalán tisztázta a kapcsolatukat G.w.M-mel:

Kedves mindenki! Szeretnék egy sajnálatos dolgot közölni… a hír, miszerint G.w.M és én, már nem alkotunk egy párt….NEM IGAZ!

„Sajnálom, hogy ezt kell most írnom, hiszen tudom, hogy sokan örülnének ha a hír igaz lenne, hogy legyen továbbra is valamin csámcsogni, de nem tudok sem most, sem pedig a jövőre nézve ilyet ígérni. Megtaláltuk egymás oldalán a boldogságot és pont.”

Emelte ki Edina az oldalán megosztott bejegyzés leírásában. Majd tisztázta a felréértésre okot adó helyzeteket:

„G.w.M énekes! Van, hogy szerelemről és van, hogy szerelmi bánatról énekel, és akkor osztja meg amikor csak szeretné. Mindegy, hogy karácsony, húsvét, vagy éppen valentin-nap van. A dalai nem mindig tükrözik a magánéletének az aktuális állapotát!”

Majd kitért az általa közzétett fotóra is, ami mellé a már említett „Minden szerelmem egy helyen” mondatot írta. Edina szerint az értelmezés ott csúszhatott félre, hogy ő nem arra kívánt utalni, hogy mindenki egy képen szerepel, hanem csak egy helyen.

Végül a poszt végén újból megerősítette az információt, miszerint továbbra is nagyon boldogok egymás oldalán, és örömmel telnek a babavárás pillanatai:

„100 szónak is egy a vége! Mi nagyon boldogok vagyunk továbbra is egymás oldalán és alig várjuk, hogy a kislányunk születésével hivatalosan is egy család legyünk!”

Forrás

AKTUÁLIS