MOST ÉRKEZETT: Elgázolt egy embert a személyvonat – fotók a helyszínről

MOST ÉRKEZETT: Elgázolt egy embert a személyvonat – fotók a helyszínről



Békéscsabáról Szegedre 18:47-kor elindult személyvonat (7701) elgázolt egy embert Hódmezővásárhely állomáson. Úgy tudjuk, az elgázolt embert súlyos állapotban szállították kórházba. A balesetben érintett vonat utasai a 20:30-kor Szegedre induló vasútvillamossal tudtak továbbutazni.

A helyszínelés ideje alatt – egy vágány kivételével – korlátozás nélkül tudnak közlekedni a vonatok Hódmezővásárhely állomáson, ezért jelentős késéseket, fennakadásokat nem okoz a baleset a Szeged-Hódmezővásárhely-Békéscsaba vonalon. A Szegedről Orosházára 21:28-kor induló vonat (7758) helyett pótlóbusz indult. A Szegedről Budapestre 20:45-kor induló Napfény InterCity (IC721) várhatóan 40 perces késéssel közlekedik, mert bevárta a gázolásban érintett vonatról átszálló utasokat.


Elgázolt egy embert a vonat Hódmezővásárhelyen – fotók: Donka Ferenc A rendőrség mobil útinformációs rendszere, a RUTIN is jelezte, hogy Vásárhelyen, a Kistópart utvcában baleset történt. A csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommuikációs osztályától megtudtuk, hogy a jelzett baleset a vonatgázolással azonos. A helyszínelés jelenleg is tart, de torlódás, útlezárás nincs a baleset helyszínén.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap