Most jött a hír! Lajcsi közvetlen életveszélyben van! ITT vannak a részletek:

Most jött a hír! Lajcsi közvetlen életveszélyben van! ITT vannak a részletek:


Halasztást kért és kapott a 3 év 6 hónapos börtönbüntetése megkezdése alól Galambos Lajcsi. Mint arról többször is beszámoltunk, tegnap hajnalban hiába várták sokan a kecskeméti börtön bejáratánál, a mulatóssztár nem jelent. Az ügyvédje csak a Blikknek mondta el az okot: közvetlen életveszélyes állapotban van Lajcsi!

Noha maga a sztártrombitás soha nem mondta és erősítette meg azokat az információkat, hogy február 15-én kell bevonulnia a börtönbe, a sajtó képviselői ott gyülekeztek szerda reggel a kecskeméti börtönnél. Csak Lajcsi nem jött meg. A mulatóssztárt néhány órával később aztán olvasó-riporterünk fotózta le, amint a Vértesben kirándulgat, majd délután maga a zenész mondta el, hogy szó sem volt arról, hogy aznap börtönbe kell vonulnia.

Hogy miért? Azt dr. Csontos Zsolt mesélte el nekünk, aki az ügy jelenlegi szakaszában Lajcsi jogi képviselője.

- Halasztási kérelmet terjesztettünk elő a szükséges feltételek mellett. Ezt csak abban az esetben lehet megtenni, ha az ítélet két évnél hosszabb börtönbüntetésről szól, amennyiben közvetlen életveszély áll fent az elítéltnél – mondta lapunknak az ügyvéd. – A bíróság befogadta a kérelmet, majd úgy döntött, hogy függőben tartja az ítéletet, vagyis jelenleg nem terheli bevonulási kötelezettség az ügyfelemet. Megvizsgálták a benyújtott orvosi szakvéleményeket, és az alapján igazságügyi szakértőt rendeltek ki. Ha jól tudom, ő már meg is kapta az ügyet és a papírokat. Az ő eredményei alapján dönthet úgy a bíróság, hogy felfüggeszti a szabadságvesztés végrehajtását. Na, nem végleg, hanem bizonyos időre. Mi egyévnyi halasztást kértünk. Ez nem azt jelenti, hogy ennyit meg is ítél a bíróság: saját hatáskörben jelöli ki az időintervallumot, aminek letelte után felülvizsgálatra kell megjelennie az ügyfelemnek."

Lajcsit is sikerült elérnünk, aki nagyon sajnálta mindazokat, akik szerda reggel feleslegesen várakoztak a kecskeméti börtön előtt.

– Igaz, én senkit sem hívtam oda, valótlan információk alapján alakult ki ez a sajnálatos szituáció. Annyit elárulhatok, hogy ezzel a halasztással a harcomat nem adtam fel, továbbra is küzdök az igazamért. Perújítási kérelmet fogunk beadni, mert az az ítélet, ami született, nem fedi a valóságot. Csütörtökön több ügyvéddel is egyeztetek, velük döntünk közösen a következő lépésen – mondta szűkszavúan Lajcsi a Blikknek.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap