Most jött! Komoly lehet a baj! Az összes koncertjét lemondta, és eltűnt a nyilvánosság elől a népszerű magyar énekes

Most jött! Komoly lehet a baj! Az összes koncertjét lemondta, és eltűnt a nyilvánosság elől a népszerű magyar énekes


Drámai döntést hozott Szíj Melinda: váratlanul minden fellépését lemondta, és egyelőre azt sem lehet tudni, mikor tér vissza. Bár egyelőre nem lehet tudni, mi mindennek az oka, bizonyára komoly baj állhat a háttérben.

– Melinda egyelőre nem szeretne arról beszélni, miért tett így, de higgyék el, nyomós oka van rá. Most nem tud kiállni a közönség elé, nyugalomra van szüksége.

AZT SEM TUDJUK, MIKOR TÉR VISSZA A SZÍNPADRA, de jelezzük majd a rajongóknak – mondta a Blikknek Attila, az énekesnő párja.


Az énekesnő az utóbbi időben a közösségi oldalán sem túl aktív. Utoljára újévkor jelentkezett egy videóval, amelyen énekelt, ám azóta semmit nem posztolt. A rajongók nagyon aggódnak érte, akárcsak a kollégái is, akik hónapok óta nem tudnak róla semmit. Csak találgatják, hogy egészségi gond, esetleg valamilyen családi probléma áll-e a háttérben.

– Egyébként is visszahúzódó típus, de azért mindig mindenkihez van egy kedves szava. AZ UTOLSÓ TALÁLKOZÁSUNKKOR VISZONT FELTŰNT MINDENKINEK, HOGY NINCS VALAMI JÓ SZÍNBEN. LE VOLT FOGYVA, AZ ARCA IS MEGVISELTNEK TŰNT
– mesélte a Blikknek az egyik ismert zenész.

Melindának volt már egy szünete: 2018-ban másfél hónap pihenőre kényszerült, miután a hangszálairól egy csomót kellett leoperálni.

AKTUÁLIS