MOST JÖTT a nap híre! Összeházasodott Kulcsár Edina és G.w.M - ITT vannak a FOTÓK

MOST JÖTT a nap híre! Összeházasodott Kulcsár Edina és G.w.M - ITT vannak a FOTÓK


Összeházasodott Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk.

Megházasodott Kulcsár Edina és G.w.M. Ezt a rapper jelentette be egy közös fotóval az Instagram-oldalán.

Nagy nap volt ez! Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök. Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is Megváltozott minden mióta együtt vagyunk, sokkal jobb minden és ezeket nem lehet szavakba önteni! Köszönök neked mindent drága gyönyörű feleségem! - jelentette be a nagy hírt G.w.M.Hozzátette, a nagy buli pótolva lesz a baba születése után. A képen jól látható, hogy Edinának már hatalmas a pocakja. A születendő kislány lesz az első közös gyermekük.

Medox és Nina is nagyon várják, sokszor jönnek, megsimogatják a hasam. Sokat beszélünk velük arról, hogy ők lesznek majd az okos nagytesók, jó példát kell majd mutatniuk a húguknak. Érdekes, én nem nagyon szoktam hangosan beszélni a pocakomhoz, viszont sokat simogatom. És már most azt érzem, hogy egy nagyon erős, láthatatlan kötelék van köztünk

- nyilatkozta korábban a Borsnak Edina, aki nagyon határozott elképzelés szerint neveli a gyermekeit, és biztos benne, hogy boldog mozaikcsalád lesznek.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap