Nagyon nagy a baj! Sokkoló hír jött a magyar színészről: "Elveszíthetem a bal kezemet"

Nagyon nagy a baj! Sokkoló hír jött a magyar színészről: "Elveszíthetem a bal kezemet"


Sorozatos balesetek érték tavaly ősszel a színművészt.
Rájár a rúd a 95 éves Baranyi Lászlóra, hiszen sorozatos balesetek érték a művészt. Hiába épült fel ezekből, most mégis úgy érzi, hogy valami nincs rendben. Szeretné, ha sor kerülne egy teljes kivizsgálásra, hogy végre tudja, mi áll a háttérben - írja a Bors.

Hogy mi történt Baranyi Lászlóval?
Ugyan már visszavonult már a színművész, de egy-két szerepet még elvállalt. Egészen addig, míg azt egészsége engedte. A Bors szerint a koronavírus-járvány azonban őt is lendöntötte alábáról, olyannyira legyengült a szervezete, hogy kórházba került, lefogyott és újra kellett tanulnia járni. Végül meggyógyult, de törékenynek érezte magát. Majd egy forgatásra menet megbotlott, elesett és betört a feje. Ráadásul megzúzódott a bal válla és a karja is. Karácsony előtt pedig megint elesett és összeszedett egy vírusos influenzát is.

Így van most A lapnak így beszélt állapotáról a színművész, nem festett túl rózsás képet. Sokan nagyon aggódnak most:

"Jobban vagyok, de valami nem stimmel, és ez idegesít. Nem tudom, hogy az időjárás miatt van-e, vagy más okozza, de gyakran szédülök. Megbeszéltem a körzeti orvosommal, a nejemmel egy teljesen kivizsgálásra megyünk. Lesz vérvétel, és egy szerkezettel huszonnégy órán át ellenőrzik a vérnyomást, a szívverést. A baleset óta eltelt több mint négy hónap, és azt nem mondom, hogy nem javult az állapotom, de a vállammal és a térdemmel természetgyógyászhoz járok. Azt mondta, muszáj mozgatni, hogy ne tokosodjon be, ellenkező esetben elveszíthetem a bal kezemet" - fogalmazott a Borsnak Baranyi László.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap