1 PERCE ÉRKEZETT: HORROR tömegbaleset az M1-en! NÉGY mentőhelikopter érkezett! Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS!

1 PERCE ÉRKEZETT: HORROR tömegbaleset az M1-en! NÉGY mentőhelikopter érkezett! Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS!


A sérültek között gyermek is van.

Baleset miatt mindkét irányban lezárták az M1-es autópályát Herceghalomnál szombat délután – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A rendőrség első információi szerint több személygépkocsi és egy kamion ütközött a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a kamion átcsúszott a szembejövő sávba, ezért az autópályát mindkét irányban lezárták. A balesetben többen megsérültek, és több autó is kigyulladt.

15:58-kor a rendőrség frissítette az információkat. A tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak az M1-es autópályán, Mály térségében,

ahol több személyautó és hat kamion ütközött össze a sztráda 30-as kilométerszelvényénél,

a Győr felé vezető irányban. A járművek közül több kigyulladt. A másik irányban, a Budapest elé vezető oldalon két gépkocsi ütközött össze. A tatabányai, a bajnai, a törökbálinti, a nyergesújfalui, a fővárosi hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér vármegyei és a Komárom-Esztergom vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett az esethez.

Négy mentőhelikopter és több mentőegység is érkezett a helyszínre, de a viharos szél és porfelhő nehezíti a mentésben résztvevők munkáját.

Tömegbaleset történt az M1-es autópálya 30-as kilométerszelvényénél, Mány térségében, a Győr felé vezető irányban. Lapunk információi szerint

a sérültek száma eléri a 20 főt, köztük gyermek is van. A katasztrófavédelem beszámolója szerint a baleset következtében több gépkocsi is kigyulladt, a helyszínre a tatabányai, a bajnai, a törökbálinti hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett, és további tűzoltóegységek tartanak a helyszínre. A forgalom mindkét irányban áll az érintett útszakaszon.

A Bors fotósa megrázó fotókat készített a tömegbaleset helyszínén.

A fotókat IDE KATTINTVA tekintheti meg!!!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap