Bereczki Zoltántól kell búcsúznunk...Mindenkit váratlanul ért a hír

Bereczki Zoltántól kell búcsúznunk...Mindenkit váratlanul ért a hír


Bereczki Zoltán szeretne az apaságra koncentrálni, ezért a Centrál Színházban visszaadta az összes szerepét, csak saját darabját játssza a Játékszínben, illetve koncertezik.

Kisebbik lánya, Flóra tizenkilenc hónapos, 46 évesen pedig most már főleg az apaságra szeretne koncentrálni. Ezért az összes szerepét visszaadta a Centrál Színházban, csak a saját darabját játssza a Játékszínben, illetve koncertezik, de napközben főállású apa.

Nem az érdekel a színházból, ami huszonévvel ezelőtt. Akkor azt akartam, hogy engem szeressenek, de ma már az érdekel, hogy elmeséljek egy olyan történetet, ami szerintem igaz, elmond valami konklúziót – mondta Bereczki.

Úgy érzi, rengeteget változott az értékrendje és a fontossági sorrend az életében, a második lányára több időt szánna.

"Persze, megváltoztam! Legalábbis nagyon remélem. Azért adtam vissza a szerepeimet, mert apuka akartam lenni, és félig ezt nem lehet csinálni. Nagyon vágytam arra, hogy ezt most, ebben a körben, jól csináljam. De most sem tudhatom, jól csinálom-e... A tegnapi fürdetésnél például a gyermekemről levettem a pelenkát, ő pedig visongva rohangált körbe a lakásban... Nem tudtam, hogy ezen meg tudok hatódni, de úgy látszik, igen. A nagyobbik lányomtól is meghatódom, jó dolgai vannak.." - idézte a színészt a Blikk.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap