Bombaként robbant a hír csütörtök délután! Felhagy az énekléssel Magyarország egyik legjobb hangú énekesnője - EZ áll a döntése hátterében

Bombaként robbant a hír csütörtök délután! Felhagy az énekléssel Magyarország egyik legjobb hangú énekesnője - EZ áll a döntése hátterében


Bombaként robbant a hír csütörtökön kora délután, miszerint Tóth Andi úgy döntött, abbahagyja az éneklést. A visszavonulás hírére a Blikk felkereste az énekesnő menedzserét, aki megerősítette, amit Andi mondott. De Szikora Róbert, a fiatal tehetség egykori mentora még bízik abban, hogy Tóth Andi döntése nem végleges.

A Blikk is megírta, hogy Tóth Andi csütörtökön elcsukló hangon beszélt közösségi oldalán arról, hogy nem bírja tovább folytatni az éneklést és hosszasan fejtette ki, hogy mennyi minden áll a dolgok hátterében.

Tóth Andinak az X-Faktorban Szikora Róbert volt a mentora, akivel azóta is tartják a kapcsolatot, sőt, Andi a pótapjaként tekint rá, akivel mind a szakmai, mind a magánéleti gondjait szívesen osztja meg. Az énekesnő döntése előtt azonban az R-GO frontembere is döbbenten áll, aki a Blikktől tudta meg, hogy egykori mentoráltja feladja énekesi karrierjét.

– Mindenképpen beszélni fogok vele, és arra buzdítani, hogy ezt fontolja még meg. Szerintem nem gondolja komolyan, csak most nagyon elkeseredett és kiábrándult. Bármi baja is van, én kigyógyítom belőle – jelentette ki Szikora, aki jómaga is tudja, hogy Andi milyen nehéz éveket tudhat maga mögött.

– Ő egy igazi művészlélek, aki most nagyon fáradt és kimerült. Én azonban azt gondolom, ha kipiheni magát, nem fogja már így gondolni. Az elmúlt három év nagyon kemény volt neki, agyonmelózta magát, közben folyamatosan bántották őt. Több fronton is harcolt, miközben ő a szíve mélyén még mindig egy ártatlan kislány, aki szeretetre és elfogadásra vágyik. Olyan világszintű tehetség, akit meg kéne becsülnünk, pátyolgatni a kis lelkét és nem támadni őt.

A Blikk elérte Andi menedzserét, Tóth Istit is, aki megerősítette: az előadó valóban felhagy énekesnői karrierjével.

Egy ideje már koncerteket sem vállal. Új projektekbe kezd, melynek előkészületei már zajlanak
– utalt Isti Andi terveire, melyek szerint hamarosan saját ruhamárkát alapít, emellett egy zenei kiadóügynökség kreatív igazgatója is lesz.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap