Dráma Nagytarcsánál: Élettelenül feküdt a 4 hónapos kisbaba a kocsi gyermekülésében - Ami ezután történt, az nem mindennapi

Dráma Nagytarcsánál: Élettelenül feküdt a 4 hónapos kisbaba a kocsi gyermekülésében - Ami ezután történt, az nem mindennapi


Az apuka kezdte meg az újraélesztést a mentők útmutatása alapján.

A mentőknél játékosan csak babakocsinak becézik azt a mindennel felszerelt rohamkocsit, amelyet sérült vagy beteg gyermekek mentésére szoktak bevetni. A babakocsit ezúttal Nagytarcsára riasztották, ahol a szülők autózás közben vették észre, hogy kisfiuk nem mozdul a gyermekülésben.

Félreálltak egy benzinkútnál és megpróbálták felébreszteni, a csecsemő azonban nem reagált, így a rémült páros azonnal mentőt hívott. Az ő útmutatásuk alapján megvizsgálták a picit, aki már nem lélegzett. Bár az édesapa borzasztóan megijedt, pontosan követte a telefonon keresztül navigált újraélesztési instrukciókat.

Szerencsére a mentőegységek is perceken belül a helyszínre értek, ahol közösen küzdöttek tovább a baba életéért. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek, a gyermeket kritikus állapotban szállították kórházba - számolt be a szerencsés kimenetelű esetről az Országos Mentőszolgálat.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap