Gáspár Bea kórházba került: a családanya egyre jobban leépül, felülni is alig tud, hatalmas fájdalmai... - ÍME a részletek:

Gáspár Bea kórházba került: a családanya egyre jobban leépül, felülni is alig tud, hatalmas fájdalmai... - ÍME a részletek:


Gáspár Bea fájdalmas vallomást tett arról, hogy ízületi betegséggel küzd, amelyet az édesanyjától örökölt. Mint bevallotta, olykor felülni sem bír, illetve a cipőfűzőjét sem tudja megkötni.

Gáspár Bea most leginkább az egészségével és a szépségével foglalkozik, így különféle kezeléseknek veti alá magát, hogy formában tudjon maradni. A lányait mindenesetre nem akarja túlszárnyalni: mint elmondta, nem akar úgy kinézni, mintha a gyermekei testvére lenne, ettől függetlenül szívesen fogadja a bókokat.

Manuális arcplasztikára szokott járni, illetve arcmasszázsra a kozmetikusához, aki egy úgynevezett bukkális technikával, a szájába benyúlva tornáztatja meg az arccsontjára tapadt izmaimat. Plasztikai beavatkozása még nem volt, viszont a megereszkedett szemhéja miatt az orvosai azt ajánlották, hogy a látása érdekében nem ártana kés alá feküdnie. Mindemellett gyógymasszázsra is kénytelen járni, ugyanis derékfájdalmai vannak.

Két éve kezdődtek a derékpanaszaim. Tavaly a Hal a tortán forgatásain kórházba is kerültem, és szinte végig fájdalomcsillapítókkal forgattam. Most újra felerősödtek a fájdalmaim, és ez még az operációnál is jobban megijeszt– vallotta be a tévés. Az édesanyának nincs elég izom a testében a mozgásszegény életmódja miatt, így az évek elteltével egyre jobban leépül. Állítása szerint időnként meg sem tud fordulni az ágyban éjszaka, olyan fájdalmakkal küzd.

Ciki is a koromban, hogy nem tudok felfeküdni és leszállni egy masszázsasztalról, pedig a gyógymasszázs esetemben már indokolt. Főleg, hogy már a cipőfűzőmet sem tudom egyedül bekötni. Remélem, a most elkezdett manuálterápia valamelyest enyhít a fájdalmaimon– mesélte a Story magazinnak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap