Gyász! Meghalt a kislány a fogorvosnál kezelés közben! Ez vezethetett a szörnyű tragédiához! Nyugodj Békében Te Drága Angyal!

Gyász! Meghalt a kislány a fogorvosnál kezelés közben! Ez vezethetett a szörnyű tragédiához! Nyugodj Békében Te Drága Angyal!

Három éves volt, és rutin beavatkozás közben halt meg a fogorvosnál.

A hároméves kislánynak két fogát kellett kihúzni, másik kettőt pedig betömni. A szülők elmondása szerint csak fél órát töltöttek a várakozóban, és ezután már holtan kapták vissza a gyermeküket. A fogászati beavatkozás előtt még egy jókedvű, életvidám kislány ment be a kezelésre, és mivel a szülőket nem engedték be, így nem tudták, hogy miért áll meg egy mentőautó az épület előtt.

A szülőknek egy nővér mondta el, hogy a lányuk szíve leállt, és feltehetően egy korábban nem diagnosztizált betegség miatt. A kislány állapotát úgy tűnt, hogy stabilizálták, de a kórházba szállítása után már nem tudták megmenteni az életét. A gyermekszájsebészeti központ egyik munkatársa elmondta, hogy a gyerek szervezete rosszul reagált a beadott érzéstelenítőre, de pontosan nem tudja ő sem, hogy mi okozhatta a halálát. Az ügyben az amerikai hatóságok vizsgálatot folytatnak, ezért részleteket nem árultak el, és egyelőre még az sem tisztázódott, hogy mi okozhatta a gyermek halálát - írja a New York Post.

Forrás

A címlapfotó illusztráció!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap