Halálos baleset történt, egy busz és egy személyautó ütközött (fotók, videó)

Halálos baleset történt, egy busz és egy személyautó ütközött (fotók, videó)


Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi a Romonya és Ellend közötti úton. A karambol következtében a személyautóba beszorult a sofőr, őt a pécsi hivatásos tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki a járműből, de sajnos már nem lehetett rajta segíteni.

A rendőrség tájékoztatása szerint eddig tisztázatlan okból és körülmények között március 10-én 14 óra 30 perc körül Romonya és Ellend között egy személyautó és egy autóbusz összeütközött. A baleset során az autót vezető 47 éves pécsi férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Információink szerint a személyautó nagy sebességgel rohant a buszba, amin 12 utas tartózkodott, ebből egy könnyebben megsérült. A forgalmat már kilométerekkel a baleset helyszíne előtt visszafordítják, helyszínre érkező munkatársainkat sem engedik tovább.

Mintegy másfél-két óra várakozás után bejutottunk a helyszínre, ahol sokkoló látvány fogadott minket. A két jármű teljesen elállta az úttestet, a becsapódás ereje elementáris lehetett. Este hat előtt pár perccel elszállították a rommá tört személyautót, de a busz még az árokban állt.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap