Hiába figyelmeztette barátnője - Ő vesztette életét a tragikus balesetben

Hiába figyelmeztette barátnője - Ő vesztette életét a tragikus balesetben


Részeg sofőr vezette a halálba a fiatal nőt, aki ráadásul bekötve sem volt. Kirepült az autóból az ütközés erejétől.

Megdöbbentő képsorokat rögzített a kamera. Darabokra tört az autó hátulja, kitörtek az ablakai és leszakadt az ajtaja, miután lesodródott az útról és fának csapódott, majd felborult Várpalota közelében.

Három fiatal utazott a kocsiban, a hátsó ülésen ülő nő kirepült, ugyanis nem volt bekapcsolva a biztonsági öve. Az életéért folytatott hosszas küzdelem, sajnos tragédiával zárult.

– A rendelkezésre álló adatok szerint az autó 28 éves sofőrje nem választotta meg helyesen a sebességét – közölte a rendőrségi szóvivő a Tényekkel.

– A helyszínre kiérkező bajtársaim, a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem tudták megmenteni az életét. Egy fiatal férfi pedig könnyebb kézsérülést szenvedett. Őt bajtársaim stabil állapotban szállították a területileg illetékes sürgősségi osztályra – vette át a szót a mentős szóvivő.

Úgy tudni, hogy a fiatalok Ősi településen voltak szórakozni, ahol sokat ittak, mielőtt Várpalotára indultak volna. A Tények azt is megtudta, az elhunyt fiatal lányt előre figyelmeztette a barátnője a veszélyre. Kérte, hogy ne üljön be a részeg férfi mögé. Ráadásul a sofőrnek is könyörögtek, hogy ne vezessen ittas állapotban.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap