Horror Mohácson! Lelőtte a feleségét majd magával is végzett a férfi, de előtte még EZT tette: - Felkavaró részletek

Horror Mohácson! Lelőtte a feleségét majd magával is végzett a férfi, de előtte még EZT tette: - Felkavaró részletekLelőtte feleségét, majd magával is végzett egy férfi Mohácson – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A közlemény szerint a férfi csütörtökön nem sokkal éjfél előtt arról tett bejelentést a rendőrségen, hogy lelőtte a feleségét, és magát is meg fogja ölni. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, majd a házhoz érve megpróbálták elérni a férfit, azonban a kapcsolatfelvétel sikertelen volt. A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége bement a házba, és a 66 éves nőt és 74 éves férjét is holtan találta az épületben.

A férfi búcsúlevelet hagyott, amelyben tettét felesége súlyos betegségével indokolta. A nyomozók megállapították, hogy a férfi egy lövéssel először a feleségét, majd egy újabb lövéssel magát ölte meg – tájékoztatott a rendőrség. Az elkövetéshez használt pisztolyt a nyomozók lefoglalták.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított eljárást az ügyben, a bűncselekmény körülményeinek tisztázása folyamatban van.

Forrás