ÍGY estek egymásnak a nyugdíjasok a Lidlben az akciós húsért - Videó

ÍGY estek egymásnak a nyugdíjasok a Lidlben az akciós húsért - Videó


Megdöbbentő felvétel került fel a közösségi oldalakra, ami egy belgrádi Lidl üzletben készült. Kis híján tömegverekedés robbant ki az üzlet akciós termékeit kínáló húspultja fölött. A belgrádi nyugdíjasok az alacsonyabb árú csevap és a disznóhús miatt harcoltak.

Elképesztő, hogy meddig képesek elmenni a vásárlók egy-egy olcsóbb árú termék megszerzésének érdekében. A közösségi oldalakra nemrég felkerült videó egy belgrádi Lidlben készült, ahol jól láthatóan óriási tömeg alakult ki az akciós termékeket árusító pult körül.

Az idősebb vásárlók a húspult köré álltak, hogy megkaparinthassák az akciós áron kínált csevapot, miközben a termék mennyisége jelenleg ott korlátozva van, szóval végül így is, úgy is csak legfeljebb 3 kilogramm hússal távozhattak volna az üzletből – szúrta ki a Szabad Magyar Szó.

Ennek ellenére volt vásárló, aki szinte az egész testét bevetette, hogy hozzáférjen a termékekhez: belehajoltak a húspultba, így próbálva megakadályozni, hogy mások náluk hamarabb férjenek hozzá az akciós árukhoz. A videó alapján, akik nem álltak bele a csevapért folyó harcba, azok megdöbbenten nézték a történteket a háttérben. Volt, aki előrántotta a telefonját is, hogy felvételt készítsen a nem mindennapi tolongásról.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap