Kiderült! Ők vesztették életüket a tegnapi borzalmas balesetben:

Kiderült! Ők vesztették életüket a tegnapi borzalmas balesetben:


Egy kamion letarolt egy autót brit A180-as autópályán, az északkelet-lincolnshire-i Immingham közelében. A kocsiban ülő 34 éves nő és 3 éves gyermeke szörnyethaltak - írja a Ripost. A szemtanúk elmondása szerint az autó lerobbant, már nem tudták a leállósávba húzni, amikor a kamion fékezés nélkül beléjük csapódott.

"Este 21:06 körül egy fehér kamion haladt nyugat felé az A180-as úton, Imminghamben Stallingborough és Brocklesby között, amikor összeütközött az álló kék Ford Focusszal, amelyről azt feltételezzük, hogy egy gyors sávban lerobbant. Sajnos az ütközés következtében a Ford Focusban utazó 34 éves nő és 3 éves fiú életveszélyes sérüléseket szenvedtek, és a helyszínen meghaltak. Családjaikat tájékoztatták, és jelenleg speciálisan képzett tisztek és partnerügynökségek támogatják őket ebben a hihetetlenül nehéz időszakban" - olvasható a rendőrség közleményében.

Magyarországon az M1-es autópályán történt tömegszerencsétlenség szombaton. Öt kamion és 37 személyautó ütközött, 19 kocsi ki is égett. Legkevesebb 26-an megsérültek, hat sérült állapota életveszélyes. A mentés során, egy kiégett autóroncs alatt találták meg az egyik áldozat holttestét.

Forrás

AKTUÁLIS