MOST ÉRKEZETT: Szörnyű tragédia történhetett Várpalotán: meggyilkolhattak egy ötéves gyereket – helyszíni fotók

MOST ÉRKEZETT: Szörnyű tragédia történhetett Várpalotán: meggyilkolhattak egy ötéves gyereket – helyszíni fotók


Borzasztó tragédia történt Várpalotán, meghalt egy kisfiú.

Borzasztó tragédiáról számolt be a Delta Hírek a Facebook-oldalán: úgy tudni, egy kisgyermek életét veszítette. Egyelőre nem tudni, mi történt pontosan, az viszont bizonyos, hogy rengeteg rendőr vonult ki a helyszínre.

„Rendőrök és mentők lepték el az egyik várpalotai lépcsőházat hétfőn este – tudtuk meg olvasónktól. A helyszínen egy mentőautó, több rendőrautó és egy ügyeletes orvosi kocsi áll. A helyiek úgy tudják, egy kisgyerekkel történhetett tragédia, de egyelőre csak találgatják, mi történt. Kerestük a rendőrséget az esettel kapcsolatban, akik későbbre ígértek választ. Amint újabb információkat megtudunk, frissítjük cikkünket.

19:38: újabb rendőrautó és nyomozók érkeztek a helyszínre. A mentő üresen ment el.

19:53: fehér helyszínelő ruhába öltözött rendőrök mennek be a lépcsőházba. Az épületet szalaggal lezárták.

20:09: Veszprémből újabb bűnügyi technikusok és a megyei főkapitányság vezetője is a helyszínre érkezett.

21:02: a rendőrök két kisgyermeket kísértek ki a házból, majd elvitték őket” – írta a portál a Facebookon.Olvasónk meg nem erősített információi szerint elképzelhető, hogy az öt év körüli kisgyermeket meggyilkolhatták. Persze, egyelőre hivatalosan nem tudni, bűncselekmény vagy baleset történt. Az ügyben kerestük a rendőrséget, amint válaszolnak, hírt adunk róla.

AKTUÁLIS