Most jött a sokkoló hír! Az eltűnt Zoltán koponyáját találhatták meg!

Most jött a sokkoló hír! Az eltűnt Zoltán koponyáját találhatták meg!


Óriási fordulat az eltűnt villanyszerelők ügyében! Önkéntesek emberi csontokat és egy emberi koponyát találtak Burgenlandban, egy kavicsbánya közelében, akik tavasz elején az árokpartokat takarítják társadalmi munkában.

A Kronen Zeitung beszámolója szerint az első ijedség után azonnal értesítették a hatóságokat, akik vizsgálatok céljából elszállították a maradványokat.

A 2017-ben nyomtalanul eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán családjának jogi képviselője szerint nagy eséllyel a családapa maradványait találták meg a határ túloldalán - írja a Blikk.

Igen sok adat arra mutat, hogy az eltűnt villanyszerelő csontjai kerülhettek elő.

Tényadat, hogy a megölésével vádolt férfi Mácsik Zoltán eltűnése után járt Ausztriában, és láss csodát, pont azon a jánossomorjai határátkelőn ment át, ami a kőbányához nagyon közel található. Feltételezésem szerint a gyilkos ikrényi telkén lelőtte Zoltánt, aztán a holttestet autóba tette és Ausztriába hajtott vele. Talán azt hitte, és teszem hozzá, nem is rosszul, hogy egy elhagyott kőbánya közelében soha nem találják meg áldozatát. Ez az elképzelés hat évig be is jött, mígnem idén pont ott kezdték az önkéntesek a takarítást. Felvettük a kapcsolatot az osztrák rendőrség képviselőivel, akik vizsgálják, hogy valóban az egyik eltűnt villanyszerelő maradványai kerülhettek elő. Orlik Vilmos szerepel az osztrák rendőrség DNS adatbázisában, Mácsik Zoltán genetikai azonosítóját pedig bekérik a magyar hatóságoktól - mondta a lapnak dr. Lichy József

Mint ismeretes: 2017. március 31-én Mácsik Zoltán úgy búcsúzott el imádott feleségétől és lányától, hogy egy benzinkútnál találkozik korábbi munkatársával, É. Imrével, aki megadja neki tetemes tartozását. Zoltán erről az útjáról soha nem ért már haza, holtteste a mai napig nem került elő. A jelenleg is börtönben lévő egykori győri vállalkozó tagadja a gyilkosságokat, véleménye szerint a két eltűnt villanyszerelő külföldön kezdett új életet. Ezt mindkét család teljes mértékben kizártnak tartja.


Forrás