Most kaptuk! Hatalmas a boldogság! 47 évesen lesz újra apuka a magyar színművész!

Most kaptuk! Hatalmas a boldogság! 47 évesen lesz újra apuka a magyar színművész!


„Kisfiunktól tudtuk meg, hogy érkezik a kistesó.”

Hatalmas az öröm Németh Kristóféknál, hamarosan újabb gyermekkel bővül a család – írja a Story magazin. A népszerű színésznek az előző házasságából született már egy fia, Lóci, aki 15 éves, és a második feleségével, Zitával is van egy közös kisfiuk, a 3 és féléves levente, akinek már úton van a kistestvére.

– Tervünk volt, hogy ha a Jóisten is úgy akarja, bővüljön a család. Habár nem egy édesanyától születtek, a mi kis pachworkcsaládunkban Lóci és Levente nagyon jó testvérek. A kicsi bálványozza a bátyját, aki gondoskodó szeretettel fordul az öccse felé – mondja a Story magazinnak Németh Kristóf, hozzátéve, jó érzés lesz újra belépni egy babaszobába.

– Úgy gondoltuk most talán már elérte a kort, amikor hajlandó elfogadni egy újabb családtagot, de soha nembeszéltünk neki arról, szerintünk itt az idő. Egyik este azt mondta:

Anya, ott lakik egy kisbaba a pocakodban.

Előtte soha nem beszélt ilyesmiről. Onnan kezdve mindennap elmondta, hogy szeretné, hogy kis testvére legyen, és lát egy babát a pocakomban. Még az első napokban járhattam, úgyhogy nem is akartam terhességi tesztet csinálni, de Levi annyira mondogatta ezt, hogy bennem már nem volt kétség... – árulta el Zita. A teszt pedig pozitív eredményt mutatott. Ők Kristóffal pedig örömkönnyekkel néztek egymásra, és földöntúli boldogságot érezik.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap