Nagy a baj! Kihívták a rendőröket Alekoszra, nyolc járőr tűnt fel a helyszínen-VIDEÓ

Nagy a baj! Kihívták a rendőröket Alekoszra, nyolc járőr tűnt fel a helyszínen-VIDEÓ


A görög provokátor alaposan kihúzta a gyufát, nyolc rendőr számoltatta el az éjszaka közepén.

Ha bulizásról van szó, Nagy Alekoszt nem kell félteni. Az izomceleb már a Valóvilág 4 idején is megmutatta, hogy ha szórakozásról van szó, nem ismer mértéket.

Alekosz a dorbézolásait rendszeresen élőben közvetíti a hivatalos Facebook-oldalán: így történt ez a múlt éjszaka is, ám az izomceleb dolgaiba ezúttal becsúszott egy kisebb baki.

A magáról megfeledkezett sztár ugyanis olyan hangerővel üvöltette Zámbó Jimmy legnagyobb slágereit, hogy a szomszédok kihívták rá a rendőröket. Alekosz szerint három autóval legalább nyolcan érkeztek meg a helyszínre, titokzatos kedvese lakására.

A félrecsúszott buliról a realityhős részletesen beszámolt a rajongóinak, akiknek azt is elmondta, hogy a BRFK-t riasztó szomszéd tudomása szerint már többször kiborult az ő viselkedése miatt. Egy alkalommal például annyira elszakadt nála a cérna, hogy még a szeretője ablakát is megdobálta tojással, paradicsommal és tejföllel.

Azt, hogy valóban történt-e ilyesmi, avagy csak Alekosz agyszüleménye a dolog, mindenki döntse el maga. Annyi azonban biztos, hogy az ország provokátora ezen az éjszakán sem fogta vissza magát.





Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap