Sokkoló tragédia Magyarországon, több holttestet is találtak

Sokkoló tragédia Magyarországon, több holttestet is találtak


Vasárnap három tragikus lakástűz történt Magyarország területén.

Vasárnap több halálos kimenetelű lakástűz történt, az egyik a főváros XIII. kerületében, a Hegedűs Gyula utcában, ahol egy társasház első emeleti lakása gyulladt ki. A száz négyzetméteres lakásban több berendezési tárgy is lángra kapott. A helyszínre riasztott tűzoltók kivitték az ott élő idős nőt az épületből, azonban az életét már nem lehetett megmenteni.

Dabason történt. A településen egy bádogépítmény gyulladt ki, a tűzoltók pedig két holttestet találtak a helyszínen. Az épület teljes terjedelmében égett, de sikerült megakadályozni a tűz továbbterjedését. Az épületből egy gázpalackot is kihoztak. A holttestek azonosítása még folyamatban van.

A harmadik tűzeset a Zala vármegyei Szentgyörgyváron történt, ahol egy ház kapott lángra. A tűzesetben egy középkorú nő halt meg. A helyiségben az ágy és a mellette lévő szekrény égett, a lángok egy négyzetméteren a födémet is elérték.

A katasztrófavédők kiemelték, nem kizárt, hogy a tüzet az ágyban elszívott cigaretta okozta, az eset körülményeit tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálják.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap