Bevallotta, nem titkolja tovább! Rosszindulatú daganattal küzd a TV2 sztárja

Bevallotta, nem titkolja tovább! Rosszindulatú daganattal küzd a TV2 sztárja


Élete legnehezebb időszakáról vallott.

Rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak az Exatlon Hungary második évadának sztárjánál. Krizsa Tímea egy ideje már Svájcban dolgozott személyi edzőként, amikor a szövettan rossz eredményei teljesen keresztülhúzták a számításait.

Eredetileg csak egy hétre akart hazalátogatni a családjához, az egészségi állapota miatt egy ideig még biztosan itthon kell maradnia. „Rengetegen támogatnak üzenetekben, életemben most érzem először azt, hogy mennyien szeretnek” - kezdte a Tényeknek Tímea, aki mint mondja, világ életében azt érezte, hogy ő legyőzhetetlen. Miután hazajött, elment egy orvosi szűrésre egy különös anyajegy miatt.

„Megnézettem egy bőrgyógyásszal, aki még aznap elküldött, hogy kiműtsék ezt az anyajegyet. Meg is történt, megkaptam a szövettan eredményét, és onnantól kezdve meghiúsult a terv, hogy egy hét után visszamegyek dolgozni.”

Tímeában főként édesanyja tartja benne a lelket, aki szintén nehéz időszakon van túl, súlyos beteg volt. A TV2 sztárjára még több műtét is vár, emellett minden nap orvosi kezelésekre jár.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap