Borzalmas vasúti tragédia történt Magyarországon! Többen rosszul lettek a látványtól

Borzalmas vasúti tragédia történt Magyarországon! Többen rosszul lettek a látványtól


Durva vonatgázolás történt Gödöllő közelében, az Isaszegi úton. A halálos áldozat egy férfi, a tragédiát többen végignézték.

Az egyik szemtanú szerint, aki az autójával állt meg a pirosnál, a férfi bódult állapotban sétálgatott.

„Több autóval együtt vártam, hogy elmenjen a vonat és mehessünk tovább. Ekkor vettem észre egy férfit, aki nehezen tudott menni. Olyan volt, mintha erősen bódult állapotban lett volna. Én nem tudom, mit kereshetett itt gyalog, ugyanis nem sok minden van erre, általában autóval közlekednek ezen a szakaszon az emberek” – árulta el, hozzátéve: hiába dudált a vonat, a férfi elé lépett.

„Elindult a sínek felé, de még mindig lent volt a sorompó és tilos jelzést mutatott a lámpa. Ekkor már éreztem, hogy valami nagy baj történik, ha nem megy el onnan. Abban a pillanatban, hogy a férfi rálépett a sínekre, megjelent a vonat.... A vezető hiába dudált, fékezett, esélye se volt megállni” – mondta.

„Borzalmas látvány volt. Annyira gyorsan történt minden, hogy esélyünk se lett volna segíteni neki.

Egy nagy koppanás, utána már láttuk, hogy a vonat maga alatt görgeti szerencsétlent, majd pár méter múlva 'kiköpi'. Horrorisztikus látvány volt, mivel a férfinak letépte a kezeit és a lábait.

Többen odarohantak segíteni, de öklendeztek, amikor odaértek, így én oda se mentem” – idézte fel a megrázó képeket a Borsnak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap