Durván kigyúrta magát az elvonón Molnár Gusztáv - Így néz ki most

Durván kigyúrta magát az elvonón Molnár Gusztáv - Így néz ki most

Végre találkozhatott szeretteivel Molnár Gusztáv, aki tavaly november óta, amióta bekerült az elvonóra, nem találkozott senkivel.


Végre a húga, Csilla nyakába borulhatott Molnár Gusztáv, aki tavaly november, vagyis az alkoholelvonó kúrájának kezdete óta senkivel nem tarthatta a kapcsolatot a külvilágból.

Februárban már meglátogathatta volna a testvére a Drága örökösök sztárját, ám a találkozás előtt Csilla és a családja lebetegedett, így végül elmaradt a találkozás. Most viszont eljött a pillanat: közel fél év után a színész viszontláthatta szeretteit.

– Guszti nem tudta, hogy megyünk, amiként azt sem, hogy februárban – amikor már lehetett látogatni – mentünk volna, de betegség miatt végül nem sikerült útra kelnünk. Gondolom, a terápia miatt nem mondták meg neki, hogy meglátogatjuk. Amikor megérkeztünk, Guszti éppen kint volt a kertben, de már az autót megismerte, és láttam rajta, mennyire meglepte és boldoggá tette, hogy ott vagyunk. Mindketten nagyon meghatódtunk, sírtunk és nevettünk egyszerre – újságolta a Blikknek Csilla, aki azt is elárulta, hogy a testvére testileg és lelkileg is rengeteget erősödött a rehabilitációnak köszönhetően.

– Rengeteg időt töltenek a szabadban, dolgoznak, házimunkát végeznek, mindig csinálnak valamit, és ez látszik is Gusztin. Rettentően le volt fogyva, amikor bekerült oda, ám most úgy néz ki, mint aki kigyúrta magát. Izmos, ami ez nagyon jól áll neki, látszik, hogy nem egész nap üldögél, hanem sokat dolgozik. Nagyon örülök, hogy ilyen jó színben láttam – tette hozzá a színész húga, aki a terápiáról ugyan nem árulhat el részleteket, azt azonban elmondta, Guszti nagyon egyedül érezte magát az elmúlt hónapokban.

– Alig hittem a fülemnek, amikor Guszti könnyekkel a szemében arról beszélt, hogy azt hitte, elfordultam tőle. Nem tudta, hogy jöttünk volna már korábban is, ahogy a mostani látogatásról sem tudott semmit. Elmesélte, hogy a karácsony pokoli nehéz volt neki ott bent, egyedül, ráadásul amikor már lehetett volna látogatni, csak nézte szomorúan a többieket, akikhez sorra érkeztek a családtagok – mesélte elcsukló hangon Csilla.

A színész húga úgy érzi,a látogatása most még nagyobb lendületet adott a színésznek a gyógyuláshoz vezető úton. Molnár Gusztáv a húga szerint akár már most elhagyhatná az intézményt, de önszántából tovább marad, mert szeretne tökéletesen meggyógyulni.

– Korábban úgy tudtam, egy évig mindenképpen bent kell maradnia, de most kiderült, hogy addig marad, amíg úgy érzi, még nem gyógyult meg, és továbbra is szüksége van a terápiára. Amikor kijön, akkor is támogatják majd a többiek, akik már kigyógyultak a szenvedélybetegségükből. Nagyon büszke vagyok a testvéremre, hogy meghozta ezt a döntést, és ekkora akaraterővel végig is csinálja, amit eltervezett – tette hozzá Csilla.

A színész már tervezi a jövőt, amiben nagy szerep jut a színészkedésnek, de a családjával is szeretné rendezni a viszonyát, legfőképpen a kisfiával.

– Guszti ma már nagyon jól látja, hol és miben hibázott, s sok mindent tanult fél év alatt. Nagyon örülök neki, hogy vannak tervei, elsősorban a színészkedés, hiszen az az élete. De sokat beszélt a kisfiáról is, aki rettentően hiányzik neki, és akivel szeretne boldog apa-fia kapcsolatban élni. Azt szeretné, ha a kisfia büszke lenne az édesapjára. Nagyon-nagyon drukkolok neki, hogy sikerüljön mindezt végigvinnie, és tudom, hogy ez a találkozás mindkettőnknek óriási lökést és reményt adott – mondta el a Blikknek Csilla.

Forrás