Először mutatta meg új barátnőjét a TV2 sztárja: erre a lányra cserélte le korábbi párját

Először mutatta meg új barátnőjét a TV2 sztárja: erre a lányra cserélte le korábbi párját


Hadas Alfrédra újra rátalált a szerelem, miután véget ért a kapcsolata Mardollal. A fiatal előadó nem akármilyen módot választott arra, hogy tudassa a hírt, ugyanis rögtön egy tévéműsorban mutatta be új barátnőjét.

Hadas Alfréd az Ütős Ötösben száll szembe a Gáspár családdal a ma esti adásban. A műsor előzetesében egy fiatal, szőke hajú lány tűnt fel mellette, akiről kiderült, hogy a barátnője. A rapper először mutatkozott kamerák előtt új párjával, amióta az X-Faktorból is ismert Mardoll-lal szakítottak. Most részleteket is elárult a kapcsolatukról:

„Lilit nem tudatosan választottam, de abban biztos voltam, hogy nem szeretnék újra közszereplővel összejönni. Nem mondanám hibának a múltbéli döntéseimet, de az tény, hogy nem véletlen vetettem véget annak a kapcsolatnak, és nem véletlenül nem beszéltem róla a nyilvánosság előtt…” – erősítette meg az állítást, miszerint ismét szerelmes. A kamerák előtti mutatkozásról az alábbiakat jegyezte meg az előadó:

Lili, a kedvesem, megadta számomra azt a magabiztosságot és nyugalmat, hogy én is kibontakozhassak a játék közben. Lilinek egyébként ez volt az első tévés szereplése, és büszke vagyok rá, mert szerintem nagyon jól teljesített – ecsetelte büszkén Alfi, hozzátéve: a barátnője táncművész. Ezenkívül azt is elmesélte, hogyan jöttek össze a lánnyal.

„A párommal az egyik klipforgatásomon ismerkedtünk meg személyesen, de már hónapokkal előtte beszélgettünk. A klipforgatásom után viszont már tudtuk, hogy nem az volt az első találkozásunk. Azt gondolom, szépen lassan építettük fel az ismerkedésünk folyamatát, így nem csak egy párt alkotunk, hanem az egyik legjobb barátom is, és társam jóban, rosszban is” – mondta a Borsnak.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap