Ezt a 3 csillagjegyet még májusban elhagyja a párja

Ezt a 3 csillagjegyet még májusban elhagyja a párja


Bár itt van a tavasz, amikor az érzelmek még jobban perzselnek, mint eddig, több csillagjegy is jégesőre számíthat, hiszen váratlanul, talán minden különösebb ok nélkül int neki búcsút a párja. Ugye te nem vagy az alábbi 3 csillagjegy között?

Bika
Igaz, hogy te sem vagy mostanában a türelem mintaképe, de a párod kimondottan vibrál, és ez előhozza a pusztító, romboló hajlamait. Az ő esetében pedig ez azt jelenti, hogy véget vet a romantikának (vagy inkább az eddigi vergődésnek), amelynek fenntartásáért te eddig olyan keményen dolgoztál. Lehet, hogy nincs is jó oka rá, de

úgy érzi, hogy nem elégedett azzal amit tőled és a kapcsolatotoktól kap.

Hosszú távon boldog akar lenni, ezért inkább most asztalt borít, és más oldalán keresi a vágyott szerelmet.

Ikrek
Az Ikrek párjának figyelmét a bolygók elvonják a szerelemről, és a szakmai életére, valamint a pénzügyeire irányítja. Nem lesz idője vagy türelme azt elviselni, hogy romantikus életében bármi is elhúzódjon – ami nem tökéletes, ami nem jó. A Vénusz az igazságot is a felszínre hozza – önmaga és mások számára, olyan titkok derülhetnek ki, amelyek menthetetlenül a kapcsolatotok végéhez vezetnek.

Bak
Bár a kedvesed általában nagylelkű, ha rólad van szó, most mégis megtörik valami benne. És az a legrosszabb, hogy nem tudod mi, ezért nem is tudsz rajta változtatni, nem tudod megmenteni a kapcsolatotokat. Készülj fel arra, hogy dühkitörései lesznek, és nagyon csúnyán fog viselkedni veled – mert valószínűleg azt akarja, hogy te szakíts vele, ne neki kelljen kimondani a végső szót. Nem lesz egyszerű a helyzet.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap