Jön a fizetős Facebook, ennyibe fog kerülni havonta..Kinek van erre pénze?!

Jön a fizetős Facebook, ennyibe fog kerülni havonta..Kinek van erre pénze?!


Ezen a héten kezdjük bevezetni a Meta Verifiedot − egy olyan előfizetéses szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy hivatalos igazolvánnyal hitelesítsd a fiókodat, kék jelvényt kapj, és extra védelmet a magukat neked kiadni akaró fiókokkal szemben, valamint közvetlen hozzáférést az ügyfélszolgálathoz. Ez az új funkció a hitelesség és a biztonság növeléséről szól szolgáltatásainkban” – jelentette be Mark Zuckerberg.

A Meta a fizetős, ellenőrzött profilok bevezetését teszteli az Instagramon és a Facebookon – írja az Index. A lap szerint a verifikált profilokért havi 11,99 dollárt (4300 forintot) kell fizetni asztali gépen és havi 14,99 dollárt (5400 forintot) mobilon. A szolgáltatásra feliratkozó felhasználók exkluzív matricákat kapnak a Történetek és a Reel-videók számára, emellett havonta száz ingyenes csillag is jár nekik. Ez egy digitális valuta, amellyel a Facebookon az alkotóknak fizetni lehet majd adni.

A Meta megjegyzi, hogy a vállalkozások egyelőre nem igényelhetnek Meta Verified-jelvényt, és nem lehet megváltoztatni a profilnevet, felhasználónevet, születésnapot vagy profilképet anélkül, hogy ne kellene újra végigmenni az ellenőrzési folyamaton.

A Meta Verified-regisztrációhoz a felhasználóknak meg kell felelnie a minimális aktivitási követelményeknek, legalább 18 évesnek kell lennie, és be kell nyújtania egy olyan hatósági igazolványt, amely megegyezik a Facebookon vagy Instagramon szereplő nevével és fényképével.

Mikor érkezik a fizetős Facebook?

A funkciót ezen a héten Ausztráliában és Új-Zélandon vezetik be, és hamarosan további országokba is megérkezik. Ausztráliában az ára 19,99 ausztrál dollár lesz az interneten és 24,99 mobilon, Új-Zélandon pedig 23,99 új-zélandi dollár az interneten és 29,99 dollár mobilon. A magasabb költség iOS-en és Androidon valószínűleg az Apple és a Google által az alkalmazáson belüli vásárlások után felszámított jutalék ellensúlyozására szolgál.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap