Kényszerleszállást hajtott végre egy utasszállító Budapesten! Azonnal ellepték a gépet a rendőrök - ITT vannak a részletek:

Kényszerleszállást hajtott végre egy utasszállító Budapesten! Azonnal ellepték a gépet a rendőrök - ITT vannak a részletek:


Magyar rendőrök rohamoztak meg egy EasyJet repülőgépet a budapesti repülőtéren, mert furcsán, agresszíven viselkedett egy brit férfi.

Az EasyJet repülőgép Manchesterben szállt fel, úti célja pedig a törökországi Antalya volt, de a tengerparti várost nem tudta elérni. A hírek szerint az utasok két órát töltöttek a földön Budapesten, mert a járat kényszerleszállást hajtott végre, a lépésre egy férfi agresszív viselkedése miatt volt szükség.

The Star című brit hírportálnak egy édesapa elmondta, hogy épp családjával utazott a fedélzeten, amikor gondok akadtak a férfival. Szerinte túl sok alkoholt fogyasztott, ezért bánhatott nem megfelelő módon a légiutaskísérőkkel.

Az esetről felvétek is készült, hallható és látható, ahogy az utasok megtapsolják az intézkedő rendőröket:

A kényszerleszállás után Budapesten a helyi rendőrök már a kifutón vártak, majd mikor eltávolították az utast a gépről, az utasok együtt éljenezni kezdtek. Az akciót követően a gépet megtankolták, és 2 órás késéssel folytathatta útját a török ​​riviéra felé.

A videó ITT tekinthető meg az esetről!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap