Most erősítette meg a rendőrség! Valóban őt tartóztatták le, a drogos magyar énekesnő ügyében

Most erősítette meg a rendőrség! Valóban őt tartóztatták le, a drogos magyar énekesnő ügyében


A hírek szerint letartóztattak egy embert az ismert drogos énekesnő ügyében, akihez a főbérlője tavaly október 27-én hívta ki a rendőrséget és a mentőket. Borzasztó állapotban találtak rá, kórházba szállították.

Mint kiderült, a hírességet és további négy főt gyanúsítanak a drogügyletben, amelyre ősszel derült fény. A Blikk is beszámolt arról, hogy október 27-én reggel a rendőrség és a mentők is kivonultak egy segélyhívást követően egy ismert magyar énekesnő otthonához, akit kábult állapotban, a karján vágásokkal találtak. A lakóhelyét drogkereső kutyákkal fésülték át, a hatóság eljárást indított.

A Naphire.hu felkereste az ügyben a rendőrséget, akik így nyilatkoztak:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya egy fiatal nőt kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatott ki gyanúsítottként. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.”

A Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbá megerősítette a lap értesülését, miszerint a négy kihallgatott személy egyikét le is tartóztatták.

Az egyelőre nem derült ki, hogy az előadó által tett vallomás alapján találták-e meg a feltételezett dílereket, avagy sem. Ettől függetlenül a tetten ért kábítószer-fogyasztó személyek akár számottevő kedvezményekre számíthatnak a hatósági eljárás során, ha terhelő vallomást tesznek „elosztóikra”.

Innen gyűrűzött tovább tehát a botrány a sztárvilágban. Március közepén az ismert drogos énekesnő miatt ugyanis, mint megírtuk, további személyeket is kihallgattak gyanúsítottként.

Az énekesnő nem mellesleg pedig korábban már beismerte, hogy valóban fogyasztott kábítószert.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap