Most erősítette meg a rendőrség! Valóban őt tartóztatták le, a drogos magyar énekesnő ügyében

Most erősítette meg a rendőrség! Valóban őt tartóztatták le, a drogos magyar énekesnő ügyében


A hírek szerint letartóztattak egy embert az ismert drogos énekesnő ügyében, akihez a főbérlője tavaly október 27-én hívta ki a rendőrséget és a mentőket. Borzasztó állapotban találtak rá, kórházba szállították.

Mint kiderült, a hírességet és további négy főt gyanúsítanak a drogügyletben, amelyre ősszel derült fény. A Blikk is beszámolt arról, hogy október 27-én reggel a rendőrség és a mentők is kivonultak egy segélyhívást követően egy ismert magyar énekesnő otthonához, akit kábult állapotban, a karján vágásokkal találtak. A lakóhelyét drogkereső kutyákkal fésülték át, a hatóság eljárást indított.

A Naphire.hu felkereste az ügyben a rendőrséget, akik így nyilatkoztak:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya egy fiatal nőt kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatott ki gyanúsítottként. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.”

A Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbá megerősítette a lap értesülését, miszerint a négy kihallgatott személy egyikét le is tartóztatták.

Az egyelőre nem derült ki, hogy az előadó által tett vallomás alapján találták-e meg a feltételezett dílereket, avagy sem. Ettől függetlenül a tetten ért kábítószer-fogyasztó személyek akár számottevő kedvezményekre számíthatnak a hatósági eljárás során, ha terhelő vallomást tesznek „elosztóikra”.

Innen gyűrűzött tovább tehát a botrány a sztárvilágban. Március közepén az ismert drogos énekesnő miatt ugyanis, mint megírtuk, további személyeket is kihallgattak gyanúsítottként.

Az énekesnő nem mellesleg pedig korábban már beismerte, hogy valóban fogyasztott kábítószert.

Forrás