Nem vár tovább Tóth Andi: Rengeteg támadás érte, veszélyben lehet a biztonsága, ezért...

Nem vár tovább Tóth Andi: Rengeteg támadás érte, veszélyben lehet a biztonsága, ezért...


Rengeteg támadás érte, most komoly döntést hozott.

Tóth Andi neve az utóbbi időben sűrűn merült fel a sajtóban, hol a szakításáról szóltak a hírek, hol pedig a Sztárban Sztár miatt kapott hideget-meleget. A műsorban nyíltan vállalta a véleményét, amivel sok rajongójánál elvágta magát. Azt hihettük volna, hogy a Sztárban Sztár műsora után fellélegezhet, ám a kommentelők még most sem hagyják békén. Rengeteg bántást kap az interneten, szinte már cafatokra szedik, bármit is csinál... Egyesek gonosznak nevezik, de akad olyan is, aki keményebb szavakkal illette őt. A Bors információi szerint a 24 éves hírességnek nincs egyetlen nyugodt napja sem a fenyegető és zaklató üzenetek, illetve hozzászólások miatt. Egyelőre "csak" az interneten ostromolják, azonban Andi ismerőse szerint ez a helyzet könnyen elfajulhat... Úgy tűnik, az énekesnő erre az esetre is felkészült.

– Andinak nincsenek könnyű napjai, rengeteg fenyegető üzenetet kap... Folyamatosan bántják a Sztárban Sztár és Marics Peti miatt is, de van, aki még a visszavonulásával is piszkálja. Valljuk be, ez egy idő után elviselhetetlen és félelmetes is egyben. Főleg egy fiatal lánynak, aki saját maga is bevallotta, hogy nincs túl jól lelkileg... – kezdte a Borsnak az énekesnő egyik ismerőse, aki azt is elárulta: kutyája fog gondoskodni Andi biztonságáról.

- Naponta kapja a fenyegetéseket, ezért kell valaki, aki megvédi őt. Úgy tudom, hogy a kutyáját hamarosan ki fogják képezni arra, hogy bármilyen szituációban megvédje őt. Akár egy támadóval szemben is... – mondta.

A rottweiler egyébként harci eb, erőskezű ember kell mellé, aki tudja irányítani. Már kölyök korában el kell kezdeni vele a foglalkozást, meg kell tanítani neki, hogyan fékezze erejét és kövesse gazdija utasításait. Andi még Petivel együtt kereste fel az ország egyik legelismertebb kutyatrénerét, hogy segítse őket a kiképzésben, az énekesnő abszolút felelős gazdiként viselkedik.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap