Rendkívüli hír: életveszélyben van a drogos magyar énekesnő

Rendkívüli hír: életveszélyben van a drogos magyar énekesnő


Az alvilág vérdíjat tűzött ki a fejére, miután nehézfiúkat dobott fel a rendőrségen.

Az ismert előadóművészt tavaly októberben rendőri kísérettel kábult állapotban, vágásokkal a karján szállítottak kórházba. Korábban megkeresésünkre a rendőrség azt közölte, hogy egy fiatal nőt kábítószer birtoklása miatt hallgattak ki gyanúsítottként. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgattak ki.

A Blikk információi szerint most a felelősségre vonás elkerülésének érdekében ellátja a nyomozókat a dílerekkel kapcsolatos különféle információkkal, sőt, fel is dobott néhányat közülük. Ez azonban az alvilág több nehézsúlyú bűnözőjét is felpaprikázta, és gyakorlatilag vérdíjat tűztek ki a fejére.

“A kábítószeres bűncselekmények miatt az utóbbi időben letartóztatottak között gyakran szóba kerül a művésznő neve. Ez nem meglepő, mivel úgy tűnik, az ellene indult eljárást azzal úszhatja meg, hogy súg a dílereiről. Ezzel viszont magára haragította az alvilágot, az általa feldobott bűnözők vérdíjat tűztek ki a fejére. Mindenképpen el akarják hallgattatni, súlyos a fenyegetés” – árulta el a lapnak egy bennfentes, aki szerint elsősorban az a négy személy akar bosszút állni rajta, akiket a vallomása alapján kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

A lap szerint a közismert előadóművész belement a rendőrség feltételeibe, amellyel egyelőre megúszhatja a kábítószerrel visszaélés miatt kiszabható büntetést. Ám ennek érdekében úgynevezett elterelésre kell járnia, amelynek lényege, hogy ha a gyanúsított beismeri a könnyű kábítószerezést, illetve részt vesz megelőző-felvilágosító előadásokon, elkerülheti a büntetőeljárás lefolytatását, ilyenformán pedig a büntetést is.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap