Szörnyű baleset történt: a műsorvezető életét nem tudták megmenteni – felesége jelentette be a hírt

Szörnyű baleset történt: a műsorvezető életét nem tudták megmenteni – felesége jelentette be a hírt


41 éves korában elhunyt Gareth Richards műsorvezető-komikus. Felesége, Laura szombaton (április 8-án) egy közleményben osztotta meg a pusztító hírt a rajongókkal.

“Nagy szomorúsággal kell megosztanom, hogy Gareth április 7-én, pénteken (nagypénteken) 18:30-kor elhunyt” – írta. „Március 27-én, hétfőn 23:30-kor szörnyű autóbalesetet szenvedett, és súlyos agysérülést szenvedett. Csoda volt, hogy egyáltalán élve került kórházba. Az orvosok és ápolók mindent megtettek érte, de az utolsó vizsgálatok feltárták, hogy a sérülése olyan súlyos, hogy nincs értelme tovább a létfenntartó gépeken hagyni, hanem el kell engedni békében. A fiaink jól viselik. Később még jelentkezem a temetés és a megemlékezés részleteiről, mert tudom, hogy sokan szerették.”

Gareth egykori műsorvezető-társa, Frank Skinner sírva fakadt a rádióműsorában a hónap elején, amikor elárulta, hogy barátja az életéért küzd. “Egy dolog, amit meg kell tanulnod ebben a munkában, hogy mindegy, mi történik, a műsornak mennie kell tovább. Gareth balesetet szenvedett, kórházban van és az életéért harcol. Fantasztikus ember. Így arra kérem a hallgatókat, hogy ha valaki imádkozik, akkor a héten mondjon el egyet Gareth-ért is.”



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap