Titokban megnősül Vastag Csaba

Titokban megnősül Vastag Csaba


Rövid együttélés után döntött úgy Vastag Csaba, hogy megkéri barátnője, Domján Evelin kezét, akivel röviddel az eljegyzés után már az esküvőt tervezgették.

A páros év elején megerősítette, hogy még 2023-ban szeretnének egybekelni, de azóta nagy a titkolózás a magánéletükkel és az esküvővel kapcsolatban.

Vastag Csaba és Evelin nagyjából másfél éve ismerkedtek meg egymással, de augusztusban már el is jegyezték egymást és szinte azonnal elkezdték az esküvőt tervezni. A pár év elején a Tényeknek mesélt a terveiről utoljára, azóta úgy döntöttek, hogy nem szeretnének több információt megosztani a nyilvánossággal, így közösségi oldalaikról is törölték a közös képeket és azóta sem osztanak meg bensőséges pillanatokat a követőikkel sem.

Most Vastag Csaba mégis kivételt tett és elárult egy-két részletet arról, hogyan képzelik el a nagy napot menyasszonyával.

Termesztésen, mindenképpen egyházi esküvőnk lesz.Szűkkörű, családi hangulatú esemény lesz. Megtartjuk magunknak a többi részletet – mondta a Ripost érdeklődésére Vastag Csaba, akinek válasza alapján nagy titokban tartják meg az esküvőt, amiről szinte semmit sem lehet majd tudni, csak utólag.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap