Várkonyi Andrea kimondta: "...én ezt nagyon keresem a férfiakban" - ILYEN számára a tökéletes férfi:

Várkonyi Andrea kimondta: "...én ezt nagyon keresem a férfiakban" - ILYEN számára a tökéletes férfi:


Most végre elárulta.

Várkonyi Andrea ritkán beszél a szüleiről, így azt is kevesen tudják, hogy a gyönyörű televíziós orvos dinasztiából származik, ezért végezte el ő is az orvosi egyetemet is. Professzor édesapja belgyógyász, édesanyja pedig szemész főorvos.

Borzasztóan okos embert keresett Korábban, amikor szakított Bochkor Gáborral és kereste az igazi párját, arról beszélt a Női titkok című műsorában, hogy édesapjához hasonló férfit keres.

– Apukám egy borzasztóan okos ember, nagyon művelt és intelligens én ezt nagyon keresem a férfiakban, ez alapvetés, hogy intellektusban megugorjon egy szintet. – árulta el akkor őszintén.

Az idő és a kapcsolatuk igazolja, hogy Andi megtalálta az igazit. Az biztos, hogy amikor ő arról beszélt, hogy kit keres, még maga sem gondolta, hogy nem csak egy értelmes pasi lesz a második férje, hanem az ország egyik leggazdagabb embere is.

Andrea nagyon büszke lehet az egész családjára Nemrég Békéscsabáért kitüntetésben részesült édesapja, prof. dr. Várkonyi Tibor belgyógyász, gasztroenterológus, osztályvezető főorvos, aki tevékenysége elismeréseként korábban is számos kitüntetésben részesült.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap